WOLFF direct 

Neem direct contact met ons op:
+31 (0)53 573 73 73

 meer 
 
 

Merkliste (0)

 
 
 

Pers

 
 
 

Ilsfeld (DE) / Haaksbergen, 15.05.2017 - Wolff breidt assortiment stofzuigers uit met twee krachtige nieuwkomers

Assortiment stofzuigers compleet

In het voorjaar van 2017 presenteert Wolff twee nieuwe, krachtige industriële stofzuigers. De twee nieuwkomers maken het hoogwaardige stofzuigerprogramma van de fabrikant in machines en speciale ge-reedschappen compleet. Bijzonder is dat de gehele lijn stofzuigers TNO-gecertificeerd is, waarmee het belang van stofvrij werken nog eens wordt onderstreept.

De machine- en gereedschapsfabrikant Wolff onderdeel van de Duitse Uzin Utz AG, staat bekend om haar groene, stoere en industriële vormgeving. Wolff is een van de merken van Uzin Utz Nederland, waardoor de groene machines ook in Nederland verkrijgbaar zijn. „Onze producten combineren technische vereisten en veilige en comfortabele bediening met een hoge productkwaliteit“, vertelt Harald Langenhof, Technisch Adviseur bij Wolff NL, tijdens de demonstratie van de nieuwe stofzuigers.  

Nieuwe hoogwaardige stofzuigers

Wolff heeft zijn stofzuigerassortiment met twee hoogwaardige en krachtige stofzuigers uitgebreid. Vacuclean 2 verwijdert grof vuil en fijn stof met een groot filter. Het hefboommechanisme zorgt voor het eenvoudig loskoppelen en legen van de opvangbak. Het model Vacuclean 2 LP beschikt over een liftfunctie voor het eenvoudig transporteren van de stofzuiger, evenals het speciale Longopac-systeem, waarin het vuil veilig wordt opgevangen en afgevoerd. Beide machines beschikken over halfautomatische filterreiniging en een zeer robuuste PU-slang.

De twee nieuwkomers vullen het huidige assortiment stofzuigers goed aan. Zo is er al de bekende, compacte stofzuiger Starvac M55 voor natte en droge reiniging en de verbeterde, sterke industriestofzuiger T-Rex voor grof vuil en fijn stof, die is voorzien van een nieuw design.

De krachtige voorafscheiders maken het assortiment compleet. Deze machines worden tussen de machine en de stofzuiger geplaatst en scheiden grote hoeveelheden grof vuil reeds voor het stofzuigen. De nieuwste voorafscheider heeft een inhoud van 50 liter, is antistatisch en ook geschikt voor houtstof.

Maatschappelijk verantwoord en stofvrij werken

Dat stofvrij werken een groot thema is, is ook het groene Wolff niet ontgaan. Zo heeft de fabrikant er in Nederland voor gezorgd dat al haar stofzuigers TNO-gecertificeerd zijn, waarmee de gezondheidsrisico’s voor de gebruiker zijn gewaarborgd. Op het gebied van ergonomisch werken is met de nieuwe collectie stofzuigers goed gekeken naar het gewicht, dat ondanks de metalen behuizing erg meevalt, en het eenvoudig transporteren van de machines.